Handelsbetingelser

Returret:

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;
- Hvor du modtager ordren.
- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer, der består af flere partier/dele.
- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.


Varens stand, når du sender den tilbage:

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage varen i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi varen som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
I nogle tilfælde udgør varens originale emballage derudover en ikke-uvæsentlig del af varens værdi. Manglende eller beskadiget original emballage kan derfor muligvis udgøre en værdiforringelse. For at være sikker på, at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det derfor, at varen åbnes forsigtigt og uden at beskadige den originale emballage, og at den originale emballage returneres sammen med varen ved fortrydelse af købet. I de tilfælde, hvor en vare leveres i blisterpakning eller anden emballage, der naturligt ødelægges ved åbning, betragtes en beskadiget emballage naturligvis ikke som en værdiforringelse.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet. Meddelelsen skal gives pr. mail el@solarhaven.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du kontakte os på el@solarhaven.dk og derefter sende varen til:
Solarhaven
Stokagervej 5
8240 Risskov

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.
Ikke afhentede pakker pålægges et returgebyr på 39,-

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.Returnering:

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Tag kontakt til vores kundeservice og gør opmærksom på at du ønsker at returnere.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


Tilbagebetaling:

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Servicevilkår for Solarhaven

Dato for seneste ændring: 04/09/2023

Velkommen til Solarhaven! Disse servicevilkår regulerer din adgang til og brug af vores hjemmeside og tjenester. Ved at besøge eller bruge vores webshop accepterer du at overholde disse vilkår. Hvis du ikke accepterer disse vilkår, bedes du ikke bruge vores tjenester.

1. ACCEPT AF VILKÅR

1.1. Du accepterer at overholde alle gældende love og regler vedrørende din brug af vores webshop.

2. BESTILLINGER OG BETALING

2.1. Du kan placere ordrer på vores webshop i overensstemmelse med de gældende procedurer og betalingsmetoder.

2.2. Priserne på vores produkter er angivet i danske kroner (DKK) og inkluderer moms, medmindre andet er angivet.

2.3. Betaling kan foretages ved brug af de accepterede betalingsmetoder, som er beskrevet på vores webshop.

3. LEVERING

3.1. Vi vil bestræbe os på at levere dine varer inden for den angivne leveringsfrist. Dog kan der forekomme forsinkelser på grund af uforudsete omstændigheder, som vi ikke kan kontrollere.

3.2. Risikoen for varerne overgår til dig, når de er leveret til dig eller din udpegede modtager.

4. RETURNERING OG REFUSION

4.1. Vi accepterer returnering af varer i henhold til vores returneringspolitik, som er tilgængelig på vores webshop.

4.2. Eventuelle refusioner vil blive udstedt i overensstemmelse med vores refusionspolitik.

5. DINE OPLYSNINGER

5.1. Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik, som er tilgængelig på vores webshop.

6. IMMATERIELLE RETTIGHEDER

6.1. Alle immaterielle rettigheder, herunder ophavsret og varemærker, tilhører Solarhaven eller vores licensgivere. Du må ikke kopiere, distribuere eller bruge vores materiale uden tilladelse.

7. ÆNDRINGER AF VILKÅR

7.1. Vi forbeholder os retten til at ændre disse vilkår med eller uden varsel. Det er dit ansvar at gennemgå vilkårene regelmæssigt.

8. KONTAKT OS

8.1. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende disse vilkår, bedes du kontakte os på el@solarhaven.dk.

Disse servicevilkår udgør hele aftalen mellem dig og Solarhaven vedrørende din brug af vores webshop. Eventuelle ændringer eller fravigelser fra disse vilkår skal være skriftlige og underskrevet af begge parter.

Tak fordi du handler hos Solarhaven!